подржано од

   
  • Drying agricultural products
  • Air solar collectors
  • Installation hybrid photovoltaic systems
 
  • Сушење на земјоделски производи
  • Воздушни соларни колектори
  • Монтажа хибридни фотонапонски системи
 

eshop
Сушење плодови
Каков капацитет
Сушара 100 кг.
Сушара 200 кг.
Сушара 300 кг
Сушара 900 кг.
Сушара 1200 кг.
Техничко упатство
Галерија
Од медиумите
За нас
Соработка со ФИТР

 

 

 

 

  Aгро Солар -Eshop е сестрана онлајн продавница во областа на обновливите извори и заштедата на енергија. Во нашиот асортиман ќе најдете докажани и квалитетни производи од реномирани производители, како и елегантни подароци. Најпродавани производи се сушарите AS 300 , соларните колектри за топол воздух , островските системи, фотоволтаични панели и грејачи, единици за обновување и соларни панели за топол воздух. Соларни светилки и топлински пумпи се исто така многу популарни.

 

Сушари АS 300        PLC контролер за сушари од 145 до 500 кг  

         Командна табла со PLC контролер за сушари од 145 до 500 кг

548.000 ден

 

 

 

122.000 ден

 

182.000 ден

 

         
 PLC контролер Kinco за сушари   Сушара АS 150   

Контролер Сушара АS 150 

250.000 ден

 

325.000 ден

 

85.000 ден

         

Фотоволтаични панели    

  Соларни светилки    

Островски системи   

         

 

 

 

 

Напомена : Производителот го задржува правото на промени, без претходна најава.

Last revision 08-May-24